sexta-feira, 20 de maio de 2011

Rio Grande do Sul će koristiti sredstva za borbu protiv droge trgovanja Brazil

Rio Grande do Sul će koristiti sredstva za borbu protiv droge trgovanja Brazil

Ministar pravosuđa Jose Eduardo Cardozo, i guverner Rio Grande do Sul, Genro (PT), potpisali su u petak (20) sporazum o suradnji koji će omogućiti korištenje imovine oduzete u operacijama protiv trgovine ljudima u budućnosti radnje za borbu protiv droge.
Mjera predviđa da vozila, novca i imovine oduzete biti donesen na policiju i vlasti da rade u borbi protiv droga i sprječavanju čak i prije nego je konačnu osudu optuženih.
Ako oni kraj gore osuđen, država postaje konačna vlasnika. U slučaju oslobađajuće, osumnjičenik dobiva dobar (ili ekvivalent) natrag.
Mjera je na rasporedu u državi sustavu javne politike o drogama, koju je izradio državne vlasti i odobren od strane države Zakonodavne skupštine u ožujku.
"Važno je da se odnosimo prema javnoj sigurnosti, što politika integracije, uz poslovanje svih subjekata u Federaciji", rekao je Cardozo.
U prošlog petka (13), državne uprave dobio sudsko ovlašćenje staviti programa u praksi.
U Santa Maria (286 km od Porto Alegre), dostavljena su šest civilnih policijskih automobila koji su bili oduzeti u radu federalne policije u 2009. Vozila povećat će flotu u istragama i inteligencije aktivnosti.
Od sada, uz potpisivanje suradnje između savezne i državne vlade, proces prijenosa imovine treba zaraditi agilnost, kao ministar i guverner.
Na istoj svečanosti, Rio Grande do Sul formalizirano sudjelovanje u razoružanju kampanju u 2011. Država je drugi da se pridruže, nakon što je Rio de Janeiru.
Na kraju svečanosti u simboličan čin, ministar pravosuđa i guverner koristi malj odbaciti oružje isporučio građanin Savezne policije.
"U Brazilu, još uvijek postoji predrasuda, shvaćanje da nosi oružje da se brani. No, dovoljno je imati na umu da ubojstava pao nakon lansiranja kampanje za razoružanje", rekao je Cardozo.

Nenhum comentário:

Postar um comentário