sexta-feira, 20 de maio de 2011

Oružane snage će se boriti krčenje šuma u MT

Oružane snage će se boriti krčenje šuma u MT

Oružane snage će sudjelovati u borbi protiv ilegalne sječe šuma u Mato Grosso, u korak blokiranje prodaje drveta ilegalno iskorištavaju u državi. informacija je ravnatelj Instituta za brazilske okoliša i prirodnih resursa (IBAMA), Ramiro Martins Costa. Od danas, tijelo nosače operativne strategije.

Najkritičnije područje nalazi se u medijalnom sjeveru u blizini grada Sinop. Do jučer, Određi - krčenje šuma detekcijski sustav u realnom vremenu koriste INPE - 120 poligona pokazala velikih krčenja šuma.

Osim 16 područja zarobljena od strane Državnog tajništva za zaštitu okoliša (SEMA), IBAMA zapljene još 50, što je ukupno 19,455.24 hektara. Do 18 sati od danas, samo u regiji Sinop, IBAMA imali pilane embargom, zaplijenili brod, sedam kamiona, osam motornih pila, 40 teške oprema (tepisi, veliki traktora, kombajna) i 3020,07 metara kubnih drvo u logove.

Dva helikoptera i dva motora avion leti preko regiji nalaze se između 6 sati i 18 sati kroz tjedan. Zrakoplov je opremljen sa nadzorom specijalista časnika u georeferenciranje.

Nenhum comentário:

Postar um comentário